AgendaA

11 november, Hart & Syl

Aanstaande zondag is het weer zover, 'de Hart & Syl' dienst.


Door de jaren heen zijn er voor en door de jeugd diverse activiteiten georganiseerd (vanuit de Vrij Evangelische Gemeente), er is zondagsschool, tienergroepen en de 25+ gespreksgroep. Men komt van en buiten de gemeente. Deze activiteiten zijn erom God (beter) te leren kennen, vragen te stellen, te delen met elkaar, te knutselen en te mogen weten dat God ons heel graag wil leren kennenen ons wil helpen ook wanneer we al deze dingen soms ooklastig vinden.

Lastig vinden om onszelf een plekje te geven in de kerk, ons thuis te voelen, vrij te voelen om ons geloof te uiten of gewoon te zijn wie we zijn.
O.a.hier vanuitis er vaak de vraag/wensgeweest om es een andere kerkdienst te organiseren en deze wens is op 14 okt'18 in vervulling gegaan! We hadden de eerste Hart & Syl dienst. Een team enthousiaste jongeren is al een tijd bezig met het voorbereiden van deze dienst(en). Ze worden1x in de maand gehouden.. De schijnwerpers staan opjeugd, hun ouders en de jonge gezinnen. Maar iedereen is van harte welkom in deze laagdrempelige diensten.

Er is een team opgericht, genaamd 'Hart & Syl'.
Zo heten de nieuwe samenkomsten dan ook.

Het Hart & Syl team, ook weer vanuit de gemeente en daarbuiten bereid de diensten voor in alle opzichten. Iedere maand hebben we weer een nieuw thema.
Andre van der Meer onze jeugdwerker, zal ons in dit geheel ondersteunen, hij heeft ruime ervaring met deze diensten.Het doel is elkaar te ontmoeten, persoonlijke verhalen, met focus op de jeugd, het gezin, er is een spreker (iedere keer een andere) een band, we gaan met elkaar bidden en zingen, knutseltijd voor de kinderen, eenvideo/spel en een korte 'preek'.
De samenkomsten zullen er wat anders uit gaan zien. Het kan op verschillende manieren en dit zullen we beleven.
Zondag 11 november is de 2e 'Hart & Syl' dienst!

We zien er naar uit u/jou/jullie te ontmoeten op zondag 11 november 2018 (VEG Oude Bildtzijl), Iedereen is welkom!

Thema : Dankbaarheid
Spreker: RobertColijn
Band: 4getalenteerde jongens (stagiaires) van Royal Mission


Om 9:30 staat de koffie, thee en limonade klaar!


AGENDAA

    Notice: Undefined offset: 0 in /home/ouwesyl/domains/ouwe-syl.nl/public_html/s/frontendhandler.php on line 401 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ouwesyl/domains/ouwe-syl.nl/public_html/s/frontendhandler.php on line 410
  • Meer