AgendaA

15 juni, Jij komt toch ook?

Nog een paar nachtjes slapen, en dan viert Ouwe-Syl een grootse dorpsreünie. Op vrijdagmiddag wordt om 16.00 uur het officiële startsein gegeven. Aansluitend aan de opening kunt u al genieten van de oude beelden van Ouwe-Syl en van haar bewoners in vroeger jaren. De fototentoonstelling is zowel vrijdag, zaterdag als zondag te bewonderen in de Aerden Plaats.

Vrijdagavond kunt u voor slechts €5,- p.p. genieten van maar liefst twee prachtige eenakters, met aansluitend een muzikaal vervolg met Joepie van Tuinen. Een fooi voor een avondlang genieten.

Zaterdagmiddag worden meer dan 250 reünisten in de loods op de Monnikebildtdijk 22 verwacht, ook u bent daar uiteraard van harte welkom. Het zal een middag worden, waarbij naast hernieuwde kennismakingen en ontmoetingen, ook veel oude vervalen worden opgerakeld. En natuurlijk de foto expositie bekijken en van oude dorpsfilms genieten. Daarnaast kunt u ‘n koier met dorpshistoricus Sytse Keizer maken. Hoeveel is Ouwe-Syl verandert sinds uw vertrek?

Na de inspannende reüniemiddag schuiven de reünisten aan voor een Life & Cooking experience. Vervolgens voert DJ Auke de sfeer op met muziek voor jong en oud. DJ Auke staat voor een heerlijk avondje genieten van alle soorten en genres van muziek, en dat voor maar €5,- p.p.

Op de afsluitende reünie dag vindt er een Loods-kerkdienst plaats met als thema “Memories”, geheel passend bij deze gelegenheid. Het wordt een kerkdienst waaraan o.a. CMV Excelsior een muzikale bijdrage zal leveren. Dit mag u niet missen!

Aansluitend (na het bakkie koffie) volgt het matinee, waar naast Excelsior ook twee gouden stemmen u aangenaam zullen verrassen. Niemand minder dan dorpsgenoten Anne-Wytske Jellema en Richard Weiland laten u genieten van hun vocale zangtalenten. En die stemmen zijn van een bijzonder niveau, zo weten insiders.

Kortom, dit mag je als inwoner van Ouwe-Syl en omstreken niet missen.
Zegt het voort, zegt het voort!


AGENDAA