PrikkenP


PrikbordP

Welkom op het prikbord van Ouwe-Syl!

Heeft u verse eieren te koop, zoekt u een hulp in de huishouding of heeft u een sleutelbos gevonden? Plaats dan een bericht op het prikbord!
Berichten blijven twee maanden op deze pagina staan.
Heeft u een tip voor de redactie? Mail dan naar mailto:info@ouwe-syl.nl


 • sep 14

  Huis te huur op Oudebildtdijk

  Huur een mooie DijkWoningZoek je een prachtige huurwoning aan de Oudebildtdijk, nabij Oudebildtzijl, met vrij uitzicht? Ongeveer 80m2.Wij zijn op zoek naar een betrouwbare huurder die van het leven in dit idyllische stukje Nederland wil genieten. 🌟 Een prachtige woning en locatie.🌟 Adembenemend uitzicht.🌟 Energiezuinig, gasloos.Neem gerust contact op als je interesse hebt of vragen.


  jonathanbygrave@gmail.com
 • aug 10

  Kat vermist

  Onze zwart witte kater Lodewijk is vermist nadat hij bij ons achter de van Albadaweg het veld in liep. We wonen hier net een week dus hij is nog niet bekend in de buurt. Heeft iemand hem gezien?

   


  tamara.hiemstra@gmail.com
 • jul 18

  Kitten aangelopen

  Gisteravond om 19.00 uur is er bij ons aan de monnikebildtdijk 42 een cypers kitten poesje aan gelopen. 8 tot 10 weken oud.


  hdwderuig@hotmail.com
 • jun 29

  Fiets vermist

  Waarschijnlijk heeft iemand mijn fiets even geleend om zaterdagnacht thuis te komen na een gezellig avondje dorpsfeest. Hopelijk ben je goed thuisgekomen! :)
  Graag wil ik deze oude fiets weer terug omdat het mijn "landfiets" is.Het gaat om een oude electrische fiets zonder accu, merk Gazelle.
  Je mag hem bij de voetbalkantine neerzetten of aan de obd 60.

  Alvast bedankt!
  Groeten Herta Miedema


  herta@mts-vanderschaar.nl
 • jun 29

  Sleutel Fietshangslot

  Naar alle waarschijnlijkheid ben ik enkele dagen geleden de sleutel van mijn fietshangslot verloren. Mocht iemand deze hebben gevonden, dan hoor ik dat graag.Alvast dank,Bertus Dijkstra


  berjou1982@gmail.com
 • mei 17

  Gezocht: lief knuffelkitten, geen boerderijkat.

  Ik zoek een lief knuffel kitten, niet ouder dan een paar maanden. Mail mij!


  fam.steendam@hetnet.nl
 • feb 25

  Gezocht kleding

  Vanaf heden ben ik inzamelpunt voor de Kledingbank Waadhoeke te Franeker. Heeft u kleding en/of schoenen zijn deze van harte welkom. Zo kunnen we mensen helpen die weinig tot niets te besteden hebben. Bent u niet in de gelegenheid om het bij mij te brengen dan kan ik het bij u ophalen. Mijn adres is Monnikebildtdijk 13 te Oudebildzijl. Bij voorbaat hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Renske Streekstra


  mgi51@planet.nl